Over Bakkerij van Malkenhorst

Het bakkersvak is ons met de paplepel ingegoten. Wim is derde generatie bakker in het Westland na zijn opa en vader. De winkel in Naaldwijk is al vanaf 1932 in bedrijf als bakkerij. We zijn trots op het feit dat we deze familietraditie kunnen voortzetten. 

Wie zijn wij?

Wij zijn Wim en Mirjam van Malkenhorst. Sinds 2011 zijn wij de trotse eigenaren van Bakkerij Van Malkenhorst aan de Geestweg in Naaldwijk en sinds 2017 van Bakkerij van Malkenhorst aan de Voorstraat in Poeldijk. Waar Wim met zijn team dagelijks zorgt voor ovenverse broden en lekkere banketproducten, runt Mirjam het bedrijf ‘achter de schermen’. Nou ja, achter de schermen klopt niet helemaal. Beiden zijn we vrijwel dagelijks te vinden in de winkel óf in Naaldwijk óf in Poeldijk. Samen zijn we de trotste ouders van Melle, Femke en Isa.

 

Vers brood. Heerlijk gebak. 

Onze passie? De lekkerste dingen maken voor u. We zijn trots op onze producten. We staan voor kwaliteit, ambachtelijke producten die met liefde gemaakt worden. En dat proeft u. Bij ons koken we de room nog op de ouderwetse manier en gebruiken we de best mogelijke ingrediënten.

Graag verrassen we u regelmatig met nieuwe producten; ons assortiment breiden we vaak uit.

 

Unieke producten per seizoen

We wisselen ‘met de seizoenen mee' in de bakkerij. Zo geniet u in de winter van bijvoorbeeld pepernotenbrood en een heerlijke kerststol. In het voorjaar staan onze speciale lentegebakjes als Tartelet á la France of Limoentjes voor u klaar.

Naast de vele bakkersproducten verkopen we ook verse biologische melk en yoghurt van de Delflandse boerderij. Kom langs in de winkel of bestel direct in onze webshop.

Ons team

Samen met ons enthousiaste team van 22 medewerkers zorgen wij dagelijks voor uw verse brood, gebakjes, koek en andere lekkernijen in zowel Naaldwijk als Poeldijk. Onze medewerkers weten wat ze verkopen, hebben kennis van al onze producten en beantwoorden al uw vragen met plezier.

En omdat we het bakkersvak natuurlijk het mooiste vak ter wereld vinden, hebben we bewust gekozen voor een open winkelinrichting. Als klant kijkt u dus letterlijk de bakkerij in en ziet u de bakker aan het werk. Mocht u dus vragen hebben, kunt u die – naast aan onze winkelmedewerkers – ook stellen aan onze bakkers. 


Graag tot ziens in één van onze bakkerijen.